fbpx
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: министерска конференција

Костадиновска-Стојчевска учествува на Втората конференција на министри за култура „Алијанса Баукултур“ во Давос

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска, денеска и утре ќе учествува на Втората конференција на министри за култура „Алијанса Баукултур Давос 2023“, која, под мотото „Заедничко добро – споделена одговорност“, се ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER