fbpx
Одбележување на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2023 (фото ЦИВИЛ)
Александар Даштевски, ДИК (фото: МИА)

Tag: Министерство за труд и социјална политика

Ременски: За 22 дена во јануари, Фондот за ПИОМ има дефицит од 662 милиона денари!

Со цел да придонесе кон политичкиот дијалог во општеството во пресрет на вонредните избори во 2016 година, ЦИВИЛ – Центар за слобода започна со серија интервјуа со членови на Владата. Во рамките на тие ...

Page 4 of 4 1 3 4

CIVIL MEDIA NEWSLETTER