fbpx
Џабир Дерала

Tag: НЕ

Категорично „не“ за изградба на рудник во Гевгелија!

Тимови на ЦИВИЛ – Центар за слобода вчера го следеа референдумот во Гевгелија. Покрај мониторингот на избониот процес, со граѓанките и граѓаните на Гевгелија зборувавме за нивните ставови околку изградбата ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER