fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: придобивки

Дерала од ЦИВИЛ за Глас на Америка: Македонските демократски и евроатлантски интеграциски процеси се незамисливи без поддршката од САД

„Бројни се придобивките од пријателството што го негува САД кон Северна Македонија“, вели Џабир Дерала, претседател на ЦИВИЛ – Центар за слобода, за Глас на Америка, по повод 4 јули, ...

Геровасили: Решението ќе донесе придобивки за двете земји

Треба да избегаме од фобиите и духовите од минатото и динамично да ја видиме иднината, вели грчката министерка за административна  реконструкција, Олга Геровасили во интервју за грчката новинска агенција АНА- ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER