fbpx
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)
Фото: Влада на РСМ
The Pentagon

Tag: Руски војник

Фото: Скриншот

(ВИДЕО) Состојба Бахмут: Руските трупи се повлекуваат на делови од фронтот, окупаторите се предаваат на украинските дронови

Руските трупи се повлекоа на растојание до два километри на одделни делови од фронтот во насока Бахмут во текот на предходниот ден. „Благодарение на добро осмислената одбрана во насока Бахмут, ...

Руски војник подгревајќи го ручекот, си го запалил транспортерот (видео)

Руски војник стациониран на Крим, подгревајќи го својот ручек, уништил еден оклопен транспортер БТР-82, чија вредност изнесува 400.000 евра. Имено, Семен Мережњиков ископал дупка крај возилото, за во неа да ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER