fbpx
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)
Фото: Влада на РСМ
The Pentagon

Tag: Санфеј

Санфеј: Инфлацијата ќе продолжи да паѓа, да се работи на реформите

Финансиската стабилност на македонската економија е силна и длабоко зајакната во изминатите години. Банките се добро капитализирани, профитабилни, нивото на нефункционални кредити е прилично ниско, така што не сме загрижени ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER