fbpx
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: шанса

Маричиќ: Првпат по примањето на Хрватска имаме одредница за влез во ЕУ, да ја искористиме 2030

Она што е ново и пресвртница е по првпат по зачленувањето на Хрватска се дава временска одредница 2030 година за следното проширување и тоа треба да го искористиме. Ние сме ...

Неповторлива шанса за граѓанските новинарки и новинари

Заинтересираните за претстојните семинари за граѓанско новинарство на ЦИВИЛ имаат неповторлива и уникатна шанса да се стекнат со потребните вештини за мониторинг на претстојниот референдум. Семинарите што ќе се одржат ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER