Categories

КОЛУМНА Драма во СДСМ

пишува: Сашо Орданоски Драмата низ којашто поминува СДСМ три месеци по формирањето на Владата е драмата на нивната кадровска политика. Некои умни луѓе рекле дека во политиката и нема...