fbpx
Џабир Дерала

Tag: сторија

Печалбарско Куманово

Кумановци повторно аплицираат за работно место во компаниите кои нудат и даваат поддршка на американската војска во Авганистан и Ирак. На официјалните страници на двете компании „Флуор“ и „КБР“ се ...

Музиката на Виктор ги буди институциите

Сторијата на ЦИВИЛ Медиа за Виктор Тошевски која предизвика жестоки реакции во јавноста, допре и до училиштето на Виктор. https://www.youtube.com/watch?v=XL1xEFyMpjU Неговата приказна е уште еден доказ дека притисоците на јавноста ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER