fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: транзициска правда

фото: Б. Јордановска/ЦИВИЛ

Помирување – да, амнестија – не!

Земјата ја газеа толку долго и безмилосно, што не оставија ни трошка човештина кај нивните слепи следбеници. Премногу себичност, злоба и насилство се насобраа. Цела генерација млади луѓе израснаа во ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER