fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: украински вооружени

Фото: Скриншот

(ВИДЕО) Состојба Бахмут: Руските трупи се повлекуваат на делови од фронтот, окупаторите се предаваат на украинските дронови

Руските трупи се повлекоа на растојание до два километри на одделни делови од фронтот во насока Бахмут во текот на предходниот ден. „Благодарение на добро осмислената одбрана во насока Бахмут, ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER