fbpx
Матуранти, Прилеп, мај 2024 (фото извор: скриншот од снимка со телефон)
ФОТО/ АНА-МПА
Албин Курти (фото извор: ФБ страница на Албин Курти)
Бранко Тричковски (фото: Чедо Поповски)
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: воен аналитичар

Фото: Скриншот

Четири клучни работи од снимката кои навестуваат што најверојатно се случило со авионот на Пригожин

Дали приватниот авион со Евгениј Пригожин е урнат и што точно се случило со него? Изнесени се неколку теории за тоа што може да била причината која го натерала авионот ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER