fbpx
Амбасадорката на Украина и тимот на Амбасадата со знамињата на Украина и Кримските Татари

Tag: Воли Адеиемо

Министерство за финансии на САД: Борбата со обидите за избегнување на санкциите против Русија дава резултат

Предупредувањето на Вашингтон за можно воведување санкции против странски финансиски институции придонесе да се намалат паричните трансакции меѓу Русија и такви земји како Турција, ОАЕ и Казахстан, изјави денеска заменикот ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER