fbpx
Фото: СЕП
Обвинителот на МКС, Карим Кан. Фото: Х
Фото. Х

Tag: занаетчии

(ИЗБОР) Албански медиуми: Лансирани во вселената сателитите Албанија 1 и Албанија 2, револтирани косовски Срби ќе протестираат против Вучиќ и „Српска листа“

Веста која го заокружи вчерашниот ден на албанските медиуми беше  лансирањетово вселената на сателитите Албанија 1 и Албанија 2 од базата на Кејп Канаверал во Флорида, САД, ракетата Falcon 9, ...

Пенов и Касами ќе потпишат договор за проект за заживување на занаетите

Министерот за локална самоуправа, Ристо Пенов денеска ќе одржи средба со градоначалникот на општина Тетово, Билал Касами, а целта е потпишувањe договор за кофинансирање на проектот на ИПА Прекугранична програма ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER