fbpx
Фото/ Wikimedia commons

Tag: заврши

Со заедничка декларација заврши работната средба Брдо-Бриони кај Пендаровски

Со заедничка декларација во која 2030 е зацртана како годината, од која не подоцна би се случило следното проширување на Европската унија (ЕУ), денеска заврши 10. самит на претседатели од ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER