fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: здравствена состојба

Нетанјаху пуштен од болница

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху вчера е пуштен од болница, каде престојуваше поради висока температура и кашлица. - На пат кон дома сум. Сигурно е дека малку одмор и врела супа ...

Македонското друштво „Илинден“ бара итно ослободување на Едмонд Темелко

Македонско друштво „Илинден“ со седиште во Тирана и огранокот за Голо Брдо, искажуваат огромна загриженост и вознемиреност за влошената здравствена состојба на Едмонд Темелко, градоначалник на општина Пустец и претседател ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER