Categories

ЗЛОУПОТРЕБА Малолетници со партиски обележја ги придружуваат родителите на гласање

Со партиски маици и капи, денеска граѓан(к)ите на општина Шуто Оризари, во ОУ „Браќа Рамиз и Хамид“, го остварија своето гласачко право.

Покрај родителите, партиски обележја носат и нивните малолетни деца.

Print Friendly, PDF & Email