Categories
Најново
МОНИТОРИНГ Поткуп во Дебар, приведен пријавувачот

Пред училиштето Саид Најдени во Дебар, каде што се сместени

РЕАКЦИЈА Дерала: Избирачките одбори мора да ги почитуваат медиумите

Врз основа на извештаите од набљудувачите, како и според

ОПСТРУКЦИЈА Набљудувач на ЦИВИЛ спречен да влезе во избирачко место

Набљудувач на ЦИВИЛ во општина Тетово бил спречен да влезе да

ГЛАСАЊЕ Избирачки места во Тетово без услови за гласање

Во трите избирачки места  1974, 1975 и 1976, сместени во општинската

ИЗБОРИ Се зголемува излезеноста во Тетово, до 13 часот гласале 16.71%

Во Општина Тетово се зголемува процентот на излезеноста на

ИЗБОРИ ДИК: Излезноста на изборите до 13 часот е околу 20 отсто

Податоците од Државната изборна комисија покажуваат дека до 13

ДИК Гугучевска: Во Студеничани ќе се гласа доколку тоа влијае на крајниот резултат од изборите

Гласањето во подрачно училиште „Рамни Габер“ на избирачкото

ГЛАСАЊЕ ДИК: До 10 часот излезноста е 6,05 oтсто

Мирен изборен ден, без посериозни нерегуларности. Македонија

МОНИТОРИНГ Три гласачки места во Тетово преместени од Црвен Крст во ОУ Гоце Делчев

Општинската Изборна Комисија во Тетово за ЦИВИЛ потврди дека

МОНИТОРИНГ Мирен почеток на изборниот ден, прв извештај на ЦИВИЛ се очекува во 10 часот

Набљудувачите на ЦИВИЛ започнаа со својот мониторинг на над 150