fbpx
Фото: Зеленски на Х
Фото: Фејсбук ЕУБАМ
Фото: скриншот од веб страницата на Фондацијата
Фото: МИА архива
Фото: МИА
Поморски дрон Sea Baby. Фото кредити: SSU

Tag: Асоцијација на бизнис жени

Стартап за жени

Програмата за зголемување на пазарната вработливост – ИМЕ (Increasing Market Employability) во соработка со CEED Hub Skopje, објави повик за пред-акцелераторска програма за стартапи основани од жени. Повикот е наменет ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER