fbpx
Лекарите превезуваат повредено палестинско дете во болницата Ал-Шифа во градот Газа по израелскиот воздушен напад на 11 октомври 2023 година (Wikimedia Commons)
Фото: Фејсбук ЕУБАМ
Фото: скриншот од веб страницата на Фондацијата
Фото: МИА архива
Фото: МИА
Поморски дрон Sea Baby. Фото кредити: SSU
Фото: МИА архива
Фото: МИА

Tag: #CIVILevent

CIVIL MEDIA NEWSLETTER