fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: детски градинки

Министерката Шахпаска на разговори со директорите за функционирањето на детските градинки од септември

Министерската за труд и социјална политика Јагода Шахпаска денеска ќе одржи средба со директорите на скопските градинки на која ќе се разговара за функционирањето на детските градинки од септември кога ...

Тевдовски: 33,4 милиони долари грантови за градинки и социјални услуги

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER