fbpx
Џабир Дерала

Tag: ДМБУЦ

Музиката на Виктор ги буди институциите

Сторијата на ЦИВИЛ Медиа за Виктор Тошевски која предизвика жестоки реакции во јавноста, допре и до училиштето на Виктор. https://www.youtube.com/watch?v=XL1xEFyMpjU Неговата приказна е уште еден доказ дека притисоците на јавноста ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER