fbpx
Фото: Влада на РСМ
The Pentagon
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: миа.мк

Tag: Долар

Фото: Маркет инсајдер

Врвен трговец со нафта за напорите на БРИКС за дедоларизација: Никој не може да го замени американскиот долар

Алијансата БРИКС сака да го собори американскиот долар со контролирање на глобалниот сектор за нафта и гас. БРИКС во август воведе шест нови земји, а пет од нив се водечки ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER