fbpx
Илустрација: „Одмазда на дрвото“ - Мирослав Стојановиќ-Шуки

Tag: Ѓедовиќ

Фото: МИА

Ѓедовиќ: За изградба на гасната интерконекција со Северна Македонија очекуваме подршка од ЕУ

Поддршка од Европската Унија за планираната изградба на гасна интерконекција меѓу Србија и Северна Македонија, очекува српската министерката за рударство и енергетика Дубравка Ѓедовиќ, пренесува МИА. Таа ова го наведува ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER