fbpx
Фото: МИА
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)

Tag: лажни покани

МВР: Не наседнувајте на лажни електронски „судски покани“ во име на директорот на БЈБ, станува збор за обид за измама во меѓународни рамки

Министерството за внатрешни работи ги предупредува граѓаните да не наседнуваат на лажни електронски „судски покани“ во име на директорот на  Бирото за јавна безбедност (БЈБ), бидејќи станува збор за обид ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER