fbpx
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: лични докум

Бојмацалиев: Пратката од 140.000 обрасци за патни исправи пристигнува, наскоро уште една пратка од 85.000 обрасци

Дополнителниот заменик-министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев најавува дека нови 140 илјади обрасци за патни исправи пристигнуваат во земјава, а за многу скоро време ќе пристигне уште една пратка од ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER