fbpx
Џабир Дерала
AP Photo/Mstyslav Chernov

Tag: мега-проект

Најави за финансирање на Коридор 8

Лидерите и министрите за транспорт на државите од Западен Балкан на 6. и 7. следниот месец на средба со претставници на Светска банка и со Европската инвестициска банка ќе разговараат ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER