fbpx
Џабир Дерала

Tag: Момироски

Дали, кој и колку милиони евра трошел за напад врз државните интереси?

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Дали или колку милиони добиле Момироски од ТВ Алфа и другите медиуми поврзани со најновиот прекуграничен скандал што го откри порталот Нецензурирано (necenzurirano.si) од Словенија? Кога некој ...

Наместо одговори – спинување

коментира: МАЈА ИВАНОВСКА Постои еден комуниколошки феномен кој навистина не знам како соодветно би се превел на македонски јазик, а на англиски се нарекува whataboutism (whataboutery). Истиот е поврзан со ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER