fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: офицери

Цанакопулос: Идејата за размена на грчките офицери со Турците е проблематична

Грчкиот владин портпарол, Димитрис Цанакопулос, истакна дека грчката владата се надева дека законските процедури ќе бидат завршени наскоро и двата грчки офицери ќе вратат во Грција. Цанакопулос, во интервју за ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER