fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: офицерски дом Битола

Победа на граѓанска Битола!

„Државните институции, предводени од ВМРО-ДПМНЕ, тргнаа со една идеја која што гледаме дека во изминатите денови, граѓаните на Битола во мнозинство не ја поддржуваат. Го следевме тој процес и имавме ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER