fbpx
Фото: СЕП
Фото: Меѓународен суд на правдата
Фото. Х

Tag: Оскар

Македонски филмови за „Оскари“: Дали на следната номинација ќе чекаме уште 15-тина години?

СТОјАН СИНАДИНОВ Американската академија за филмски уметности и науки (АМПАС) ги објави номинациите за наградите „Оскар“ што ќе бидат свечено доделени на 12 март во киното „Долби“ во Лос Анџелес. Научно-фантастичната акциона комедија „Сѐ ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER