fbpx
Јенс Столтенберг (фото извор: НАТО)
Фото: МИА архива
Фото: Укринформ
Фото: Влада на Република Северна Македонија
Фото: ОЦ Медиа

Tag: отвореност за соработка

Работна средба на министерот Манчевски за реформи во администрацијата

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска  оствари работна средба со претставници од граѓанските организации, експерти, претставници од меѓународната заедница и од здруженија и асоцијации на медиуми. Како ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER