fbpx
Тошковски - Османи
Фото: Укринформ
Фото: МИА
Џулијан Асанж (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: отвореност за соработка

Работна средба на министерот Манчевски за реформи во администрацијата

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска  оствари работна средба со претставници од граѓанските организации, експерти, претставници од меѓународната заедница и од здруженија и асоцијации на медиуми. Како ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER