fbpx
Фото/ Wikimedia commons

Tag: профил

Колку знае Фејсбук за вас?

Откако малку слегна правот од скандалите со Facebook и Cambridge Analytics,  време е граѓан(к)ите да дознааат - колку, всушност, и што сè „знае“ Фејсбук за нив... Сите фотографии кои некогаш ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER