fbpx
Руски ракетен терор: Харкив, 25 мај 2024 (фото извор: скриншот од видео извештај на Би-би-си)
Фото: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ
Фото/ Маргарита Роблес/ Wikimedia commons

Tag: пуш

ГРАД ШТО ТРЕБА ДА СЕ БРАНИ Москва се готвеше за одбрана од единиците на Пригожин кому како да немаше кој да му се спротивстави

Руските медиуми ги нападнаа властите по „срамниот“ обид за државен удар на Пригожин

Големите руски весници изразија ретки директни критики на властите по неуспешниот државен удар на Евгениј Пригожин, при што еден московски медиум во насловот вели дека Русија „ја покажала својата ранливост ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER