fbpx

Tag: Самит за Целите за одржлив развој

Пендаровски во Њујорк се обрати на Самитот за Целите за одржлив развој

Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на своето учество на Генералното Собрание на Обединетите Нации, денеска присуствуваше на отворањето на Политичкиот форум на високо ниво за одржлив развој под покровителство на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER