fbpx
Фото: МИА
Алексеј Навални. Фото: Скриншот
Проф. д-р Ратко Дуев, декан на Филозовски факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, Скопје (фото А. Мехмети/ЦИВИЛ)

Tag: Штип (Шести)

Смртта на осудениците Реџепов и Јусинов заглави во институционалните лавиринти!

Иако поминаа неколку месеци, надлежните институции сѐ уште официјално не се огласија за двата контроверзни смртни случаи на осудените лица - Роми, во кус период: Андриас Реџепов, 21-годишно момче од ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER