fbpx

Tag: Слобода превоз

Анкета: Граѓаните велат дека не се тие виновни што Градот не го решава проблемот со превозниците

Тред ден Скопје е блокирано од приватните автобуски превозници, поради, како што тврдат тие, милионскиот долг што кон нив го има Градот, но градоначалничката Данела Арсовска не го решава проблемот. ...

„Слобода превоз“: Град Скопје ни испрати инспекции, на тоа гледаме како притисок да се откажеме

Директорот на компанијата што опслужува дел од линиите на скопскиот градски превоз, „Слобода превоз“, Ленин Јовановски, информираше дека Град Скопје денеска извршил инспекции во претпријатието, нешто што според него никогаш ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER