fbpx

Tag: „соросоиди“

Пикови на Стокхолмски синдром: како Владе Милчин се вклучи во хајка против „соросоидот Амон Сра“?

пишува: ПЕТРИТ САРАЧИНИ Да драги мои. Верувале или не. Владе Милчин, некогашниот директор на фондацијата на Сорос, познат хипик, уметник, револуционер шеес-осмаш, се вклучи во хајката на левите Димчиња и ...

Вторник е, еј…! (II)

Велигденските празници, најубави мои, вака или онака, продуцираа уште еден доказ дека лудилото - односно идејата дека постои завера на „предавниците", „кодошите", „Шиптарите" и „соросоидите" за поделба на Македонија - ...

Душевадниците од нашето маало!

Отсекогаш ме интригирале мразителите без причина, и сум се прашувал каде се корените на лудилото кое луѓето ги турка во омраза кон некого кого и не го познаваат, кон поинаквиот ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER