Categories

Полската премиерка Беата Шидло објави порака на социјалната мрежа Твитер за која полските медиуми оценуваат дека претсавува најава за нејзина скорешна оставка.

Се повеќе влади ги следат примерите на Русија и Кина со манипулирање на социјалните медиуми и потиснување на изразување на мислења на интернет, што претставува сериозна закана за демократијата,...

Предизборната кампања завршува и сега можеме да се осврнеме на она што се одвиваше во последните месец дена. Мислам дека се остварија предвидувањата дека оваа предизборна кампања ќе биде...