fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: спорни

Конфузија во ДИК

Државната изборна комисија на денешната седница со седум гласа „за“ и два гласа „против“ го усвои Извештајот за податоците од теренската проверка. Според ДИК, од вкупно 87.352 прашалници доставени до ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER