fbpx
Џабир Дерала

Tag: „Срце довлеџик“

Нас, Ромите, не нѐ сметаат за луѓе!

„Нас, Ромите нѐ гледаат како црната тренерка што ја носам, нѐ гледаат како црни луѓе. Тоа е класична дискриминација!“, вели за ЦИВИЛ Медиа, битолчанецот Фикри Јашаров, кој не беше пуштен во базенот ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER