fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Влада на Република Северна Македонија
Фото: ОЦ Медиа
Гордана Силјановска Давкова / Социјални мрежи

Tag: Светлана Станојковска

Станојковска: Не мора да се загадува, за да се вработува!

Светлана Станојковска, дипломиран биолог, претседател на еколошко здружение „Еко фемина“ од Пробиштип, за ЦИВИЛ Медиа зборува за загадувањето на почвата и за изградбата и проширувањето на тешката индустрија во и ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER