fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: такси

Протест на таксистите во Скопје

Делод скопските таксисти се собраа пред Владата за да побараат подобри услови за работа од надлежните институции. Како што известува граѓанскиот новинар, таксистите од Асоцијацијата на легални таксисти барааат повлекување ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER