fbpx
Запорожје

Tag: Војо Цветановски

Продолжи понатаму

„Мојата тајна надеж е да изградам мостови, по кои ќе чекориме за да стигнеме до местата на кои силно зрачи сонцето, она, кое ја топли душата  на обичниот асфалт, на ...

Беа тоа времиња на надеж…

27 март е светскиот ден на театарот. По повод овој „празник“ секоја година еден поистакнат театарски работник, успешен на глобално ниво, испраќа порака до сите театарски работници од светот - ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER