fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: воспитувачка

Погрдни зборови на воспитувачка во градинка во Гевгелија, МТСП со осуда

Недолично однесување на воспитувачка во градинката „Детска радост“ забележa граѓанската новинарка Јулијана Ортаковска, која што видеото го сподели на својот Фејсбук профил. „Ова се случува позади грбот на родителите од многу ...

Воспитувачка удри дете во градинка

Во полициската станица Аеродром, Е.Г. (36) од Скопје вчера пријавила дека  нејзиниот шестгодишен син откако го зела од градинка забележала дека на десниот образ има оток. Детето кажало дека неговата воспитувачка го удрила ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER