fbpx
Илустрација: „Одмазда на дрвото“ - Мирослав Стојановиќ-Шуки

Tag: Заедно за подобра индина

ЦИВИЛ на средба со министерката за труд и социјални политики, Јована Тренчевска

Претставници на ЦИВИЛ – Центар за Слобода  се сретнаа со министерката за труд и социјални политики Јована Тренчевска, по повод започнувањето на новиот проект на ЦИВИЛ „Заедно за подобра иднина“, ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER