fbpx
Фото: МИА архива
Володимир Зеленски, Харкив, Украина, 24 мај 2024 година
Фото/ Wikimedia commons

Tag: закон за санкции

Независниот полициски синдикат со барање за донесување на измените за извршување санкции

Гранковиот независен синдикат на полицијата бара итно донесување на измените на Законот за извршување санкции, како и потпишување колективен договор со Министерството. Претставници на Синдикатот денеска, со мирен протест пред ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER