fbpx
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: зима

Граѓаните бараат итно да им се помогне на бездомниците!

Овие денови, кога температурите во Македонија достигнуваат и до -28 степени Целзиусови, на удар особено се бездомниците кои тешко ги издржуваат поларните температури. Досега, студот и екстремно ниските температури одземаа ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER