fbpx
by Balkan Green Energy News
Саломе Зурабишвили
Фото: president.gov.ua
Фото: Engin Akyurt/Pixabay

Tag: Зелен Цивил

Photo by Victor on Unsplash

Нов проект на ЦИВИЛ: Зелен форум – дебатна платформа за клучните зелени прашања

„Зелен форум“ е проект на Зелен ЦИВИЛ (организациска единица на ЦИВИЛ) чија цел е да обезбеди платформа за дебата за клучните зелени прашања, што понатаму ќе послужи како ресурс за понатамошно креирање ...

(ВИДЕО) Детали за големата регионална иницијатива за трансформација на економијата во Западен Балкан

Големата регионална иницијатива, Недела на циркуларна економија на Западен Балкан, започна денеска, 22 мај, со активности низ целиот регион под мотото „Партнерство за циркуларност“. Иницијативата ја спроведува регионалната мрежа ЛогЕкс, ...

Започнуваат настани низ регионот од Недела на циркуларната економија на Западен Балкан 2023

Втората годишна Недела на циркуларната економија на Западен Балкан ќе се оддржи од 22-26 мај, 2023 година. Со сеопфатната тема „Партнерство за циркуларност“, низа паралелни активности ќе се оддржат низ ...

Page 2 of 2 1 2

CIVIL MEDIA NEWSLETTER